Kramer Makelaars

Woning verkopen

Je wilt je huis verkopen en zoekt een goede makelaar. Bij een verkoop zorgen wij ervoor dat de potentiële kopers alle belangrijke informatie aangaande uw woning volledig aangeleverd krijgen zodat er geen problemen achteraf kunnen ontstaan. Wij als VastgoedPro-makelaar zorgen ervoor dat u onbezorgd uw huis kunt verkopen!

Verder zorgen wij als VastgoedPro-makelaar ervoor dat er in de huidige huizenmarkt een goede verkoopprijs gerealiseerd wordt en dat alle juridische aspecten worden meegenomen.

Wij zetten alles met u samen op een rij. Alle mogelijkheden worden meegenomen in het te volgen verkooptraject. Uw eigen ideeën en plannen voor de toekomst, wellicht heeft u al een woning gekocht en moet u snel schakelen of heeft u juist minder tijdsdruk. Wij bekijken grondig uw woning om de verkoopwaarde te kunnen vaststellen en om de vragen van mogelijke kopers te kunnen beantwoorden. Tegelijkertijd bekijken we alle juridische stukken van het huis en inventariseren wij de roerende goederen die u misschien met het huis mee kunt en wilt verkopen.

Aan het eind van dit traject stellen wij in overleg met u de vraagprijs vast. Samen komen we dan tot een vraagprijs die de meeste kans van slagen heeft!
En dan gaat uw woning in de verkoop. Via het VastgoedPro-netwerk wordt alle informatie direct op internet geplaatst. Buiten onze eigen website hebben wij tevens toegang tot Huislijn.nl, Funda.nl en uiteraard Facebook. Met alle geïnteresseerden voor uw woning maken wij een afspraak om ze in uw huis rond te leiden.

Blijkt iemand serieus geïnteresseerd en wordt er een openingsbod gedaan, dan bespreken wij met u alle opties. Er zijn verschillende mogelijkheden van verkoop denkbaar en in iedere situatie dient er verschillend gehandeld te worden. Onderhandelen is ons dagelijks werk en we laten ons niet snel van ons stuk brengen.

Wij gaan zeer grondig te werk om later misverstanden te voorkomen. Wordt de koop gesloten dan beoordelen wij de koopakte en begeleiden u tijdens het tekenen van deze akte ten kantore van de notaris. Tegen de tijd van de oplevering van uw woning controleren wij ook de nota van afrekening van de notaris en het concept van de leveringsakte. Ook bij deze laatste notarisafspraak begeleiden wij u totdat de sleutels aan de nieuwe bewoners overhandigd worden!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om bovenstaand traject nader toe te lichten!

Kramer Makelaars
Ooststraat 5
4421 CZ Kapelle

Telefoon0113 34 18 75
E-mailinfo@kramermakelaars.nl
K.v.K22053941